Indická restaurace Tandoor

Ve chvíli, kdy nám přestěhovali Fakultu elektrotechniky a informatiky z univerzitního kampusu na Náměstí čs. legií, začali jsme hledat nový způsob stravování. Kam na obědy?

Vyzkoušeli jsme řadu restaurací v centru Pardubic. Postupem času jsme si oblíbili indickou Tandoor restauraci na 17. listopadu. Stal se z toho zvyk. Tandoor jsme navštěvovali téměř každé pondělí, minimálně jednou týdně jsme tam zašli vždy. Většinou však častěji. Já osobně jsem tam byl jen podle Foursquare minimálně 77 krát.



Denní menu s výbornou kuřecí polévkou a kousky masa v ostré omáčce s indickými plackami. Super! To člověku zvedlo náladu i ve dnech, kdy všechno stálo takříkajíc "za houby".



Nabízela-li se nějaká zvláštní příležitost jako narozeniny, začátek semestru, konec zkouškového... Byl to důvod zajít na kuře Vindaloo. Vždy jsme přišli do prostředí, kde nás personál znal, přestože nám rozuměl každé páté slovo, mile se usmíval a hlavně přesně věděl, co nám chutná bylo o nás postaráno.




Jenže. Kluci se evidentně museli vrátit do Nepálu a personál restaurace se obměnil, včetně kuchaře. A prostě to už není ono. Ani kartou už platit nelze. Takže po dnešku velké zklamání a otázka kam jít, když ne do Tandoor? Mexiko? Čína? Ganga?


Comments