Co-working STARTUP centrum Pardubice

Už se to nedá udržet pod pokličkou. Už se o tom psalo i v tisku. A oč tedy jde?


Z Pardubic do Silicon Valley.

Tak začínal titulek v Pardubickém deníku 25. června 2013. Novinářům neuniklo, že nové coworkingové centrum v Pardubicích (jehož oficiální otevření už je za dveřmi) navštívil Alfredo Coppola, výkonný ředitel US MAC. US Market Access Center je v podstatě nejdéle existující "podnikatelský inkubátor" pro zahraniční firmy v Silicon Valley, tedy v celosvětovém srdci IT (sídlí zde firmy jako jsou např.: Facebook, Google, Apple, Intel a mnoho dalších).
Jedním z hlavních cílů nového coworkingového centra je pomoci talentům v oblasti IT prosadit se se svými podnikatelskými nápady na trhu. Díky podpoře významných partnerů může centrum nabídnout nejen cenné profesionální rady, zpětnou vazbu a kontakty. Zkrátka, jak říká i heslo na zdi nových pracovních prostor: "Takhle u nás vyrosteš :-)", chceme nabídnout začínajícím podnikatelům pomocnou ruku a patřičný komfort při vstupu na trh. Vedle poradenské činnosti samozřejmě nabízíme pracovní prostory.


Začínající podnikatelé tedy nemusí hned shánět vlastní kancelář a zařizovat spoustu papírování, u nás dostanou pracovní prostor (s elektřinou, vodou, kuchyňkou, internetovým připojením, ...) k dispozici. Pokud Vám i to přijde málo, můžete se těšit na odborné přednášky, díky kterým můžete sdílet své znalosti, zkušenosti a názory s ostatními a třeba tak získat i cennou zpětnou vazbu.

Článek z deníku i s komentáři naleznete na tomto odkazu: http://goo.gl/p5Kns [facebook]

Comments